Seguidores

miércoles, 22 de junio de 2011

SUBHASTEN PAPERS DE LA MÀFIA OBLIDATS EN UN TAXI

Nova York-Els documents, que han arribat a un preu de 10.980 $, contenen connexions de capos del segle XX com 'Lucky' Luciano '

Uns documents oficials amb els noms i descripcions de més de 800 possibles membres de la màfia, que van ser oblidats en un taxi de Nova York als anys seixanta, s'han venut per 10.980 $ en una subhasta que ha tingut lloc a Nova York.
Els documents, que estan compostos per més de 800 pàgines amb les fotografies i els detalls sobre la forma d'actuar dels sospitosos, estaven valorats entre 10.000 i 15.000 dòlars, segons ha informat la casa de subhastes Bonhams a la seva pàgina web.
Agrupades com un llibre, les pàgines ofereixen noms, àlies, descripcions, llocs que freqüentaven i connexions familiars i criminals de possibles membres de la màfia durant els anys cinquanta i principis dels seixanta.
Els caps del crim organitzat
Carlo 'Don Carlo' Gambino (1902-1976), que va ser cap del clan dels Gambino, 'Lucky' Luciano (1897-1962), considerat un dels pares de la màfia organitzada a 'famílies', o Joseph Charles Bonanno ( 1905-2002), que també va ser cap del clan que porta el seu nom, són alguns dels mafiosos que apareixen en aquests escrits oficials.
Els documents subhastats són part d'una sèrie elaborada per l'Oficina de Narcòtics del Departament del Tresor dels Estats Units el 1960 només per a ús oficial, i que van ser oblidats per les autoritats en un taxi a Nova York.
L'actual propietari va descobrir el volum abandonat en el vehicle a principis dels anys seixanta, i el va mantenir en el seu poder fins ara, encara que el 2007 l'editorial Harper Collins va publicar una edició facsímil d'aquest particular llibre.


SALUT I BON VIATGE.

No hay comentarios: