Seguidores

jueves, 15 de septiembre de 2011

LA 1ª CONFERÈNCIA NACIONAL D'ORGANITZACIONS DEL SECTOR DEL TAXI D'ESPANYA ES REALITZARÀ ELS DIES 19 I 20 D'OCTUBRE A MADRID

Donada la dificilíssima situació per la qual travessa el sector del Taxi d`espanya, la CTE ha iniciat converses, amb diferents interlocutors representatius del sector, per a la convocatòria i celebració de la 1 ª CONFERÈNCIA NACIONAL D'ORGANITZACIONS DEL SECTOR DEL TAXI D'ESPANYA.
Fruit d'aquestes converses, en què la nostra única pretensió ha estat la de permetre que en aquesta Conferència es de la major pluralitat possible d'opinions de tots els agents intervenen en l'explotació del servei de taxi d`espanya, hem decidit CONVOCAR AQUESTA CONFERÈNCIA ELS DIES 19 i 20 D'OCTUBRE A L'HOTEL "HUSA PRINCESA" DE MADRID, d'acord amb les següents
1 .- Es convida als Directius de totes les Organitzacions, Radioemisoras i Cooperatives del Territori Nacional amb el límit de dos assistents per cada Organització. S'obre un termini per rebre peticions d'assistència a la Conferència, que finalitzarà el proper dia 7 d'octubre i aquestes es dirigiran a: (prensa.cte @ gmail.com)
2 .- Es Obre un termini de 8 dies naturals per rebre les propostes de ponències en CTE i aquestes es dirigiran a: (prensa.cte @ gmail.com).
Les Ponències, finalment escollides per al seu debat, seran publicades a la pàgina web de la CTE. (
Www.confetaxi.org) un cop redactades i desenvolupades
3 .- CTE seleccionarà 5 ponències per constituir altres tantes taules de debat.
4 .- Les taules es constituiran amb 1 representant (taxista) de cada Organització que manifesti interès en debatre sobre el tema tractat (ponència), reservant-se la CTE el poder denegar peticions un cop cobert la quota raonable per a cada taula (21 persones).
5 .- S'intentarà que les conclusions siguin adoptades per consens, si no és possible, seran sotmeses a votació a la Mesa i en el Plenari de Conclusions.
6 .- CTE considera important que assisteixin Organitzacions d'Empresaris de titulars de llicències, Ràdio Emissores, Cooperatives i Associacions sindicals i patronals de treballadors autònoms, buscant, entre tots l'enteniment necessari per avançar en l'estabilitat del Taxi.
7 .- La Conferència serà oberta a la informació, acreditant a tots els mitjans de comunicació generalistes i del sector que ho demanin, tant per informar sobre l'esdeveniment, tant amb caràcter general, com de les taules de debat, en particular.
8 .- La CTE, en nom de la necessària transparència, intentarà que aquesta conferència es transmet a través d'internet en temps real perquè tots els debats puguin ser vistos per tots els taxistes que així ho desitgin. Així mateix, CTE publicarà les conclusions íntegres d'aquesta Conferència.
Finalment CTE vol agrair l'esforç realitzat, tant per Francisco Esteban en nom de la nostra organització com pels presidents de SCAT de Madrid (José Movilla) i el President de RTTM (Juliol Hernández) per a la consecució d'aquesta iniciativa.
Al mateix temps anunciar que ja han confirmat la seva presència i participació en la Conferència, a més de la pròpia CTE mitjançant les seves organitzacions territorials, SCAT de Madrid, Ràdio Telèfon Taxi de Madrid, Ràdio Taxi Independent de Madrid, Associació d'Empresaris del Taxi de Madrid, Ràdio Taxi Vila de Jovellanos de Gijón, Central compartida del Taxi d'Astúries, Servitaxi Tenerife, Socomtaxi Gran Canària, El Centre de Gestió de Flotes de la Comunitat Valenciana, als quals s'aniran sumant, en els pròxims dies, quants desitgin participar en aquest esdeveniment.


SALUT I BON VIATGE.

No hay comentarios: