Seguidores

lunes, 14 de noviembre de 2011

ELS TAXISTES VOTEN A FAVOR D´UNA JORNADA MÀXIMA DE 16 HORES

Els taxistes que han anat a votar ho han fet massivament apostant per la regulació horària com a mesura a aplicar per pal · liar la situació de crisi que pateix el sector. La consulta, realitzada aquest cap de setmana, aprofitant la celebració de la IV Fira del Taxi, ha estat un èxit de participació ja que pràcticament un terç de la flota s'ha mobilitzat per votar alguna de les propostes realitzades per les organitzacions convocants de la mateixa : Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) i Unió de Taxistes Autònoms Metropolitans (UTAM).
El 93% dels votants han confirmat la necessitat d'adoptar mesures urgents. D'aquests, pràcticament el 80% ha escollit la regulació horària com la mesura més idònia.
Els organitzadors de la consulta (STAC i UTAM) han realitzat una primera valoració molt positiva per la gran participació haguda, que ha estat pràcticament similar a l'aconseguida en l'última vegada que els taxistes van poder exercir el seu dret a vot.
Va ser l'Administració qui va convocar juntament amb totes les organitzacions del sector aquella consulta, que amb punts de votació repartits per tota l'àrea de Barcelona i amb un cost de 72.000 €, va obtenir uns resultats similars als avui aconseguits amb tan sols dos punts i un pressupost ínfim.
El sector espera que a partir d'aquesta expressió democràtica, l'Administració sigui receptiva, tal com va manifestar en el seu moment, i concreti la seva posició davant les associacions que han promogut la consulta i es comenci a treballar conjuntament.
Ha quedat demostrat d'una forma totalment lliure i conscient per part del sector, que la situació actual és insostenible, i el resultat d'aquesta enquesta confirma la necessitat que l'Administració actuï i adopti mesures urgents que pal · liïn la situació de precarietat actual.


RESULTATS DE LA CONSULTA (Percentatges sempre sobre el total de vots emesos)
VOTS EMESOS TOTALS: 3087 (29,47% del total de llicències)
VOTS NULS: 14 (0,46%)
VOTS EN BLANC: 7 (0,22%)
L'ADMINISTRACIÓ NO HA DE FER RES: 186 (6,03%)
A FAVOR DE qual s'adopten MESURES: 2880 (93,29%)
A) SI A LA REGULACIÓ HORÀRIA: 2378 (77,03%)
B) SI ALS TORNS: 392 (12,70%)
C) SI (sense especificar cap mesura): 110 (3,56%)


SALUT I BON VIATGE.

No hay comentarios: